QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nominujte své blízké na ceny hejtmana Plzeňského kraje

21.03.2024 11:51

Hejtman Plzeňského kraje vyhlásil výzvu k podávání návrhů na Ceny hejtmana za celoživotní přínos Plzeňskému kraji a Ceny hejtmana za záchranu lidského života v roce 2023.

Dagmar Větrovská

Ceny mimořádným osobnostem za jejich celoživotní přínos Plzeňskému kraji budou uděleny v letošním roce již podruhé. „Pomozte nám najít osobnosti, jejichž práce a píle přispěly k dobrému jménu nejen Plzeňského kraje. Ocenění za vynikající zásluhy mohou obdržet osoby, které se na území Plzeňského kraje narodily, žijí v něm nebo jsou s ním spojeny svým působením,“ uvádí mluvčí kraje.

Ceny za záchranu lidského života jsou udělovány hejtmanem našeho kraje pravidelně, a to vždy za předchozí rok. Máte ve svém okolí někoho, kdo nezištně pomohl osobě v ohrožení života a svým přičiněním jí život zachránil? Pošlete nominaci s podrobným popisem události.

Slavnostní předání ocenění z rukou hejtmana proběhne během Galavečera Plzeňského kraje v Měšťanské besedě v Plzni v listopadu tohoto roku. K účasti na slavnostním aktu budou přizváni i ti, kteří oceněné osoby nominovali.

Formulář naleznete ZDE.

Foto ilustrační Plzeňský kraj

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24