QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Plzeň hledá mobilní fotopoint! Vyhlášena je veřejná soutěž

05.04.2024 11:31

Vzniknout má prvek s viditelným nápisem Plzeň, případně s nápisem #visitplzen.

fontána na náměstí_Plzeň_ilustrační_1022_QAP (2)

Město Plzeň prostřednictvím své příspěvkové organizace Plzeň – TURISMUS vyhlašuje veřejnou soutěž na návrh mobilního fotopointu, který bude sloužit jako místo pro fotografování turistů i Plzeňanů, a to především na různých akcích města. Vyzývá proto designery, grafická studia i další zájemce, aby se do soutěže přihlásili.

„Přijedete-li do měst v zahraničí, většinou zde najdete fotopoint, který tvoří nějaká skulptura či designově zajímavý předmět, jenž obsahuje odkaz na logo města nebo se váže na městskou symboliku a podobně. Turisté se u nich fotí, pořizují památku na výlet. Představa města je taková, aby byl fotopoint mobilní a bylo možné jej umisťovat na různá místa při velkých akcích, jako jsou Slavnosti svobody, Sportmanie, adventní trhy a podobně,“ uvedla Lucie Kantorová, náměstkyně primátora pro oblast školství a cestovního ruchu.

Návrhy do soutěže je možné posílat do 30. června 2024. Nejlepší návrh bude vybírat městem stanovená hodnotící komise. Rozhodnuto by mělo být do 30. srpna 2024.

Detaily a podmínky vypsané soutěže jsou zveřejněny na https://www.visitplzen.eu/podminky-souteze-o-graficke-ztvarneni-fotopointu/.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy