QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Policisté hledají svědky krádeže v tramvaji

26.09.2011 7:57

Plzeňští policisté hledají svědky krádeže, ke které došlo v sobotu 10. září v tramvaji č. 4 jedoucí z Košutky do centra města.

62letého muže okradl zloděj v Plzni přímo v tramvaji linky č. 4 jedoucí z Košutky do centra města. Policisté hledají svědky!

"V sobotu 10. září jel 62letý muž z Plzně tramvají č. 4 z Košutky do centra města. Během jízdy měl kufřík položený na zemi u nohou. Když zastavil řidič tramvaje na zastávce Lékařská fakulta na Karlovarské třídě v Plzni, zatím neznámý pachatel přistoupil právě k tomuto muži, odcizil mu zavazadlo, ve kterém byl fotoaparát, mobilní telefon, platební karty a písemnosti, a rychle utekl z tramvaje ven," uvedla mluvčí plzeňské policie Martina Korandová a pokračovala: "Pachatel byl ve věku 18 až 25 let, vysoký přibližně 180 centimetrů, hubené postavy. Měl zrzavé vlasy a na sobě měl černou bundu s kapucí."

Krádež viděli i další cestující v tramvaji. "Dva z nich poškozenému poté pomáhali a přidali i částečný popis pachatele," poznamenala Korandová s tím, že policisté z obvodního oddělení Plzeň - Vinice žádají všechny svědky, obzvláště muže a ženu, kteří incident viděli a mohli by pomoci s šetřením případu, aby se ozvali na tísňovou linku policie 158 nebo přímo na policejní služebnu v Plzni na Vinicích na telefonní číslo 974 325 397.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy