Počasí nám o víkendu ukáže lepší tvář

04.09.2010 14:59

Počasí se ná  na víkend asi umoudřilo a na polovinu týdne nám chystá i babí léto. Nepodléhejte ale iluzi, protože mikiny už asi dlouho neodložíme.

Na tento víkend nám počasí nachystalo svou lepší tvář a rozhodlo se, že nám ještě ukáže, jak umí být příjemné. Sluníčko by mělo vydržet, v polovině týdne má přijít babí léto.

V sobotu 4. září bude oblačno až polojasno, přeháňky u nás na západě budou výjiimkou. Teploty vylezou maximálně na 18 stupňů, bio bude po celý víkend na 2 takže mírná zátěž. V neděli 5. září bude opět polojasno až oblačno a přeháňky jen místy. Teploty vyskočí maximálně na 17 stupňů.

V pondělí bude polojasno až oblačno, ojediněle přeháňky. Po ránu ojediněle mlhy. Noční teploty až 2 °C, denní teploty 14 až 18 °C. Od středy do neděle předpokládáme, že bude převážně velká oblačnost, občas déšť nebo přeháňky. Noční teploty 12 až 7 °C. Denní teploty 16 až 21 °C.

Ještě koncem pracovního týdne tvrili meteorologové, že přijde babí léto a už to zase tak nevypadá, tak se necháme překvapit.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24