Domažlická je dál rájem prostitutek! Zabydlely se na zastávkách MHD

23.07.2015 8:03

Prostitutky z plzeňských ulic nevyhnala ani vyhláška a moc jim nevadí ani kontroly strážníků. I když v horku se jim teď moc "pracovat" nechce, kontroly nepolevují. Kde jsou nejoblíbenější "stanoviště" prostituek?

kontrola

Kontroly prostitutek v Plzni na Domažlické pokračují. Strážníci vyráží na obhlídky jak během dne, tak v noci. Od začátku roku už na Domažlické proběhla víc jak šedesátka kontrol. Výjimkou nejsou ani případy, kdy v rukách strážníků skončili také klietni lehkých žen.

Domažlická ulice v Plzni je i přes městskou vyhlášku, i přes kontroly strážníků stále vyhlášeným rajónem prostitutek. Ačkoliv kontroly probíhají ze strany strážníků ja během dne, tak v noci, "dámy" to od podnikání zatím nedoradilo.

"Od počátku letošního roku eviduje městská policie celkem 64 provedených kontrol žen na Domažlické v souvislosti s podezřením na porušení městské vyhlášky vymezující veřejné prostranství, na nichž se zakazuje prostituce. Pomyslnou rekordmankou je prozatím 26letá žena, kterou tu strážníci letos kontrolovali hned dvaadvacetkrát, na paty ji však už šlape se svými 18 kontrolami další z žen," shrnuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Sankce ovšem nehrozí jen prostitutkám, ale také samotným zákazníkům. A také ty se už strážníkům několikrát podařilo zastihnout přímo na místě. Také těm totiž hrozí pokuty. Samotné řešení prostitutek pak spadá pod radnici obvodu. "V mnoha případech je ukládání blokových pokut zcela bezpředmětné, proto jsou předávány k dořešení příslušné přestupkové komisi centrálního obvodu. Prokázat však, že dívky nabízejí sexuální služby, je mnohdy velmi obtížné.V případech opakovaného, úmyslného a hrubého narušení veřejného pořádku bývá ze strany městské policie podán návrh na vyslovení zákazu pobytu," doplňuje mluvčí strážníků.

A kde že se lehkým ženám líbí nejvíc? Na Domažlické postávají u silnice, ale velmi oblíbené jsou také zastávky MHD. "Nejčastěji je to nedaleko zdejší čerpací stanice, v blízkosti III. brány Škoda a zdejšího hřbitova," dodává Jana Pužmanová.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24