Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Teenager mířil na lidi pistolí! Policie pátrá po útočnících z Rokycan!

28.05.2014 8:03

Dost podivný konflikt vyšetřuje policie v Rokycanech. Dvojice útočníků napadla lidi v ulici Dělostřelců a mladší z nich dokonce vytáhl zbraň. Policie shání svědky incidentu!

Banka-2011_03

Hodně drsný incident řeší policie v Rokycanech. Pátrá po dvojici mužů, která zaútočila na lidi v ulici Dělostřelců. Zatím policie teprve rozplétá, co přesně se v neděli v podvečer odehrálo. Jisté ale je, že mladík vytáhl na lidi na ulici zbraň. Zda šlo o maketu nebo skutečnou pistoli, není jasné.

K incidentu došlo v neděli v podvečer v Rokycanech v ulici Dělostřelců, kde na lidi zaútočili muži, kteří dorazili ve stříbrném autě. "Celá událost se odehrála nedělního dne v době od 18.20 do 18.30 hodin. V inkriminované době měl neznámý pachatel vystoupit z vozidla s největší pravděpodobností značky Škoda Octavia combi stříbrné barvy a fyzicky napadnout 34letého muže, kterého udeřil do obličeje. Poškozený si napadení nenechal líbit, bránil se a rovněž muže uhodil do obličeje. Zřejmě svou reakcí pachatele překvapil, ten se stáhl a usedl zpět do vozidla," popisuje incident mluvčí policie Hana Kroftová s tím, že útočníkem měl být v tomto případě muž ve věku okolo 30 let, vysoký 180 centimetrů, sportovní postavy, s blond vlasy a v levém uchu uchu měl nášnici ve tvaru pecky.

Tím ovšem celé drama neskončilo a z auta vystoupil o dost mladší mladík, který neváhal dokonce vytáhnout zbraň a hrozil zabitím. "Následně z vozidla vystoupila další osoba muže ve věku 17 až 18 let, menší postavy, okolo 160 centimetrů, která na přítomné namířila krátkou zbraní a vyhrožovala zabitím. Zda se jednalo o zbraň či maketu není v současné době zřejmé," dodává mluvčí policie s tím, že útočníci následně z místa autem odjeli. 

Policie shání svědky!
Nikomu se naštěstí nic nestalo, přesto policie případ vyšetřuje jako nebezpečné vyhrožování a také výtržnictví. Teď by do celé věci mohli vnést světlo svědci. "Policie touto cestou žádá veřejnost o pomoc při objasnění tohoto protiprávního jednání. Jakákoliv související informace k osobám či vozidlu může napomoci k objasnění případu.  Mnohdy i zdánlivě bezcenná informace může napomoci policistům k dopadení pachatele. Proto policie předem děkuje za přijaté informace.  Informace jsou policisté připraveni přijmout osobně či telefonicky na obvodním oddělení Rokycany či na  bezplatné lince tísňového volání 158," uzavírá mluvčí policie.

 

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství