Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vepřové hody zavoní Lochotínem! Chybět nebude doprovodný program

18.02.2015 8:03

Zabijačky a vepřové hody v regionu jsou v plném proudu a o víkendu budou moct milovníci tradičních dobrot vyrazit v Plzni do parku U Bazénu na Lochotíně. Připravená bude i komentovaná zabijačka!

Zabijačka v Hradišti_QAP_foto (5)

Centrálním parkem U Bazénu v Plzni na Lochotíně už v sobotu 21. února zavoní opět tradiční zabijačkové dobroty. Chystají se Vepřové hody a mimo ty skutečné dobroty k zakousnutí bude k vidění i prase z ledu. Připravený bude také doprovodný program a dílničky pro děti.

Vepřové hody proběhnou v parku U Bazénu v sobotu od 10 do 16 hodin. Návštěvníci mimo jiné uvidí i komentovanou zabijačku v podání profesionálního řezníka. "Lidé se dozvědí, kde na praseti hledat panenku, nebo jak se vyrábějí výborné jitrnice. Ve třech stáncích si také budou moci mastné výrobky koupit. Navařeno bude i sto litrů pravé prdelačky,“ láká návštěvníky organizátor akce Michal Boháček.

Doprovodný program nabídne vystoupení folkových a rockových kapel, pro děti budou nachystané tvůrčí dílničky a na zahřátí nebude chybět svařák nebo medovina. K mání bude ale i jablečný mošt, štrůdl nebo klasické kremrole.

Letošní Vepřové hody na Lochotíně slibují také jedno velmi netradiční překvapení – prase z ledu. "Bude to velká show, ale více neprozradím. Kdo přijde, rozhodně nebude litovat,“ dodává Michal Boháček.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství