Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Útěkářka rekordmanka! Dívka znovu prchla z diagnostického ústavu

31.07.2014 14:37

Nejspíš rekord v počtu útěků z diagnostického ústavu i v rekordně krátké době chce mít na svém kontě 15letá Tereza Štecová. Od května už po ní policisté pátrají popáté! Teď utekla vychovatelům z letního tábora!

Nejspíš legendou mezi útěkáři z dětských domovů a podobných zařízení se stane teprve 15letá Tereza Štecová z Plzně, která si jen od května na své konto připsala už pátý útěk v řadě. Tentokrát utekla vychovatelům z letního tábora.

Policie v Plzni je znovu na nohou kvůli 15leté notorické útěkářce. Tereza Štecová zahájila svoji nejnovější sérii útěků v květnu a pokračovala v ní i během letních prázdnin. Nejspíš nejkurioznější počin si na konto připsala v červenci, kdy ji v Plzni na Skvrňanech naháněli strážníci. Dívka před nimi dokonce vyšplhala na balkon a prchla přes byt své kamarádky. Více se dočtete zde.

Ve svém sportu pokračovala dívka dál. Utekla dokonce i o uplynulém víkendu, to se ji sice povedlo najít, ale teď už je zase na vytoužené "svobodě". Utekla ještě den, kdy ji našli!

"Dne 29. července kolem 19:30 hodin jela se svým výchovným pedagogem osobním vozidlem od tábořiště doplnit potraviny a vodu do obce Břízsko, okres Plzeň - sever. Zde byla ve vozidle ponechána bez dozoru, a když se k vozidlu pedagog vrátil, tak se dívka ve vozidle již nenacházela. V minulosti již několikrát z diagnostického ústavu utekla. Naposledy byla pohřešovaná od 26. července, kdy dne 29. července kolem 15:30 byla převezena zpět do diagnostického ústavu. V době útěku se převážně zdržuje v Plzni a okolí," potvrdil mluvčí policie Jan Koželuh.

Dívka má na sobě tentokrát krátké kalhoty modré barvy, hnědé triko s modrým nápisem, vínovou mikinu s nápisem Barcelona, sportovní bílé boty s černým znakem Nike.

Policie se tak znovu obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání. "V případě jakékoliv informace k pohřešované osobě prosím kontaktujte jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo volejte na bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství