QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Černá ovce: Statek v centru Plzně má novinky! Chloubou je svatební stodola - FOTKY

09.05.2024 16:00

Černá ovce je statek plný zvířat téměř v centru Plzně. Přitom tady máte pocit, že jste uprostřed přírody. Nyní je Černá ovce v proudu změn všemi směry. 

černa ovce svatebni stodla je chloubou
černa ovce svatebni stodla je chloubousvatby cerna ovcečerná ovcečerná ovce1černá ovce12černá ovce 22černá ovce 33černa ovce svatby sotodačerna ovce svatby sotodal

"Po téměř roční pauze se do našich stájí vrátili koně i poníci a na jízdárny noví členové jezdeckého klubu. Mimo koní a již známých koz, ovcí a oslíka, náš statek obsadili také pávi, králíčci, pštrosi a malá prasátka, která radostně vyhlížejí děti z víkendových akcí a také hosty restaurace, protože i ti si mohou se svými ratolestmi zpříjemnit gastronomický zážitek návštěvou zvířátek," uvádí majitelé statku.

Černá ovce má i útulnou restauraci. "S novým personálem přišla i dobrá a energická atmosféra, kterou pocítíte jak na talíři, tak i při jednání s našimi “ovčími” lidmi. Ti neváhali a přidali k otevírací době den navíc, abyste měli pohodlnější možnost návštěvy," říká Svatopluk Čech, majitel statku. Započaly také přípravy jezírka a dalšího posezení na sluníčku z druhé strany restaurace. Takže stolů tady budou mít v sezóně opravdu dostatek.

Novinky mají na statku i pro děti. Ty jsou tady vítány! "Máme nové dětské hřiště hned u venkovního posezení, velkou trampolínu," vyjmenovává majitel. 

Největší chloubou statku Černá ovce je ale prostorná svatební stodola. Zanedlouho oslaví rok od svého otevření. Je prověřena již desítkami párů, které zde uzavřely manželství. Disponuje dvoupatrovým vnitřním posezením, pódiem, venkovním posezením pod osvícenou terasou a celoročně udržovaným paloučkem pro obřady. Dále vlastní bar s kuchyňkou a samozřejmě nechybí ani novomanželské apartmány.

Kromě všech novinek zůstala Černá ovce věrná své tradici indiánských a farmářských táborů, i večerním koncertům mnoha různých kapel, kde si každý host přijde na to své. Kolem a kolem řečeno, Černá ovce oblékla nový kabát, ale zachovala si duši venkova v centru města.

Zdroj foto: Černá ovce

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT