Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Na jižním Plzeňsku musel ke třem nehodám vrtulník

06.09.2011 7:55

Vrtulník letecké záchranky musel hned třikrát zasahovat u nehod na jižním Plzeňsku. Dvakrát dokonce u Merklína a jednou u Dobřan. Vrtulník transportoval celkem tři zraněné.

vrtulník1

Na jižním Plzeňsku se v pondělí 5. září hodně bouralo, dokonce tady musel třikrát přistávat vrtulník letecké záchranné služby. ten přepravoval tři zraněné.

K první nehodě došlo v Merklíně krátce po 8:30 hod. "Jednalo se o nehodu osobního vozidla, ve kterém zůstala zaklíněná osoba. Jednoho zraněného měla v péči ZZS, druhou osobu jednotka z vozu vyprostila a předala do péče lékaře. Jednoho zraněného transportoval k ošetření vrtulník," popsala zásah mluvčí hasičů Alena Marešová.

Krátce po 10:30 došlo k druhé nehodě. Tentokrát skončil v poli osobní automobil a to u Dobřan. "Zraněná osoba byl již v péči lékaře. Hasiči zajistili místo nehody a připravili prostor pro přistání vrtulníku. Zraněnou osobu odvezl k ošetření vrtulník," uvedla Marešová.

Potřetí se složky IZS vracely opět do Merklína a to krátce po 13:30 hodině. Došlo tady k nehodě dvou osobních aut. "Při
nehodě se zranily dvě osoby, jedna byla mimo vozidlo, druhou zraněnou osobu jednotka vyprostila a předala do péče ZZS. K události byla povolána opět letecká záchranná služba,"
sdělila mluvčí hasičů.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství