Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Senior na Doubravce žije ve výkalech a zápachu. Řešit to bude obvod

28.03.2017 12:08

S případem seniora, který žije v naprosto zoufalých podmínkách, se obrátili strážníci v Plzni na sociálku čtvrtého obvodu. Důchodce přebývá v šokujícím prostředí!

160453_1
160453_1160453_1- II

Seniora ve velmi špatném zdravotním stavu si všimli strážníci na ulici na Doubravce. Nakonec se ovšem ukázalo, že zdravotní komplikace nejsou ani zdaleka jediným problémem důchodce.

"Poté co hlídka pána našla na základě oznámení sedět na lavičce, stěžoval si na bolest nohou a bércové vředy, které má. Chtěl jen pomoci dopravit domů, nabízenou lékařskou pomoc odmítal," říkám mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Hlídka tak muže na základě jeho přání dopravila domů. To, co ovšem strážníci následně viděli na vlastní oči, je doslova šokovalo. "Když ho odvedli až do místnosti v bytě, kde žije, zjistili, že je tam silný zápach a na podlaze i v posteli výkaly. Jelikož se záhy jeho zdravotní stav náhle zhoršil, přivolána byla na místo zdravotnická záchranná služba, která ho pak převezla do zdravotnického zařízení," pokračuje mluvčí strážníků.

Celá záležitost ale odvozem muže do nemocnice neskončila. Strážníci vešekeré poznatky oznámili na sociální odbor čtvrtého obvodu, který se bude případem seniora dál zabývat.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství