QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Metalfest ovlivní dopravu v okolí plzeňské zoo, strážníci plánují kontroly

30.05.2023 18:09

Metalový festival, který od pátku odstartuje v amfiteátru v Plzni, přináší i letos dopravní a další omezení v zoologické zahradě a jejím okolí. Čtěte podrobnosti!

DSC_0896

Amfiteátr Lochotín hostí od pátku 2. června až do neděle 4. června festival hudebních skupin pod názvem Metafest Open Air.

Už od úterý 30. května probíhají přípravy na lochotínském amfiteátru.

Od 30. května do 6. června nejde parkovat na parkovišti před amfiteátrem. Návštěvníci Zoo a BZ mají k dispozici obvyklá parkoviště OA před pokladnami, návštěvníci festivalu se řídí značením a pokyny pořadatelů.

Sokolnické ukázky na amfiteátru se bez náhrady nekonají v období od 30. května do 6. června.

Ulice Pod Vinicemi je v období od 2. června do 4. června jednosměrná ve směru na Radčice, nelze tedy odjet směrem na centrum.

I Městská policie Plzeň připravila pro fanoušky třídenního metalového svátku dopravně bezpečnostní opatření. "Zvýšený počet strážníků bude každý den dohlížet na dodržování veřejného pořádku, bezpečnost návštěvníků a silničního provozu v okolí místa konání. Nutné je také zdůraznit namátkové působení hlídek ve stanových táborech, a to zejména z důvodu prevence před možnou majetkovou trestnou činností," uvedla mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Foto ilustrační Martin Hanáček

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24