Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policisté hledají svědky nehod

29.05.2012 10:41

O pomoc žádají veřejnost plzeňští muži zákona. Hledají svědky několika menších dopravních nehod, ke kterým došlo během května v západočeské metropoli.

policie

Plzeňští policisté žádají veřejnost o pomoc, hledají svědky několika drobných nehod, ke kterým došlo během května v Plzni!

* Dne 7. května v 12:35 hodin došlo v Plzni na vozovce ulice Rokycanská, mezi křižovatkami ulic Rokycanská x Jateční a Rokycanská x Masarykova x Dlouhá, ve směru z centra města, k dopravní nehodě. Střetla se zde dvě nákladní vozidla a osobní vozidlo.

* Dne 19. května v 17:10 hodin odpoledne došlo v Plzni na křižovatce ulic Habrmannova x Koterovská, k dopravní nehodě. Střetlo se zde osobní vozidlo s cyklistou.

* Dne 20. května v 9:10 hodin ráno došlo v Plzni na vozovce ulice U Prazdroje, v prostoru před prodejnou Hornbach, k dopravní nehodě. Střetlo se zde osobní vozidlo se sloupem veřejného osvětlení.

* Dne 21. května v 9:10 hodin ráno došlo v Plzni na vozovce ulice Americká, v prostoru trolejbusové zastávky u domu číslo 7, k dopravní nehodě. Střetlo se zde osobní vozidlo s trolejbusem.

Policisté žádají případné svědky událostí, aby se osobně přihlásili na oddělení dopravních nehod Dopravního inspektorátu MŘ policie Plzeň, U Borského parku 20 nebo telefonicky na telefonním čísle 974 325 256 nebo na tísňovou linku 158.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství