QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dvě dopravní nehody na jednom místě zaměstnaly složky IZS – FOTKY

02.02.2024 9:05

V ranních hodinách vyrážely všechny záchranné složky ke dvěma dopravním nehodám, které se staly souběžně nedaleko Stříbra.

OA hromadná Stříbro_0224_HZSPK (1)
OA hromadná Stříbro_0224_HZSPK (1)OA hromadná Stříbro_0224_HZSPK (2)OA hromadná Stříbro_0224_HZSPK (3)OA hromadná Stříbro_0224_HZSPK (4)

V pátek 2. února v 5:42 vyrazili hasiči ze stanice Stříbro řešit dvě dopravní nehody, které se staly souběžně na jednom místě na silnici 230 mezi Stříbrem a Ostrovem u Stříbra.

„Vozidlo po nehodě skončilo na střeše mimo hlavní komunikaci, zajištěno odpojení akumulátoru a protipožární opatření. Na místě jsme poskytli také předlékařskou péči,“ uvedl k nehodě Michal Holeček, mluvčí hasičů.

První nehoda se naštěstí obešla bez vážného zranění. „Muž z vozidla (r. 1976), které skončilo na střeše, byl ošetřen a bez zranění a obtíží ponechán na místě. Událost se obešla bez transportu do nemocnice," uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Druhá nehoda se stala na stejném místě o chvilku později.

„Druhá nehoda byla způsobena zastavením jednoho z vozidel u dopravní nehody první a následným nárazem dalšího vozidla,“ vysvětlil mluvčí hasičů souběh nehod.

Hasiči na místě provedli kontrolu vozidel a odpojení akumulátorů.

„Žena (r. 1993) také řidička, do které narazilo vozidlo ze zadu, utrpěla lehčí zranění a byla transportována do Stodské nemocnice. Třetí řidička (r. 1969), která zřejmě nedobrzdila na kluzké vozovce, utrpěla také lehčí zranění od pásu a byla transportována do Stodské nemocnice," uvedla mluvčí záchranné služby.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24