Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Šumavské ulici vyroste prestižní business centrum - FOTKY, VIZUALIZACE

25.07.2019 11:53

V těsné blízkosti nového terminálu v Šumavské ulici v Plzni vzniká prestižní komerční budova. Hotová by měla být nejdéle do roku 2022. Podívejte se na aktuální fotky i VIZUALIZACI!

1_postcard

V lokalitě Šumavské ulice vzniká velký architektonický projekt. V těsné blízkosti terminálu v příštích letech vyroste obří komerční centrum "Šumavská Gate".

Nový komplex bude stát na pozemku na rohu Šumavské a Vocelovy ulice vedle okresního soudu a naproti přestupnímu terminálu u nádraží. Objekt bývalé prodejny piva, který na místě stál, už má za sebou demolici a lokalita tak bude v nejbližší době připravená na samotnou stavbu.

"Cílem projektu Šumavská Gate je nabídnout na plzeňském trhu první kancelářskou budovu typu ´A´, která zajistí kvalitní pracovní prostředí, efektivitu kancelářských prostor a přitom bude zároveň minimalizovat náklady na provoz. Vedle toho, že svým půdorysným tvarem vzdáleně připomíná bránu, bylo právě umístění projektu klíčové pro jeho pojmenování," uvádí společnost Šumavská Gate, s.r.o., která za celým projektem stojí.

Komplex bude mít pět nadzemních podlaží a dvě podzemní. Celkem má nabídnout víc jak devět tisíc metrů čtverečních kancelářských ploch, skoro tisíc a půl metrů čtverečních obchodních ploch a bezmála dvě stovky parkovacích míst.

Nová dominantní budova v Šumavské ulici by měla začít naplno fungovat v roce 2022.

 

2645

 

FOTO: QAP.CZ

Zdroj vizualizace: www.pubec-novostavby.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství