Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Tipy na víkend 13. a 14. října 2012

11.10.2012 13:01

Přemýšlíte o tom, co budete dělat a kam vyrazíte o prodlouženém víkendu za zábavou a kulturou? Internetové noviny QAP.cz pro Vás mají zajímavé tipy na akce v celém Plzeňském kraji!

Přemýšlíte o tom, co budete dělat a kam vyrazíte o tomto víkendu za zábavou a kulturou? Internetové noviny QAP.cz pro Vás mají zajímavé tipy na akce v celém Plzeňském kraji!

Sobota 13. října

V 8 hodin ráno začne v Dobřanech u Plzně tradiční Pouť na Kamínku a nabídne ornitologickou vycházku, program pro děti a vystoupení keltské hudební skupiny Dé Domhnaigh při ZUŠ J. S. Bacha v Dobřanech. Odpoledne pak bude od 13 hodin možné zaregistrovat si svého draka a od 14 hodin s ním soutěžit v rámci Drakiády.

V 10 hodin u stadionu TJ Slavia VŠ Plzeň na Borech odstartuje Běh borským parkem. Registrace proběhne na místě od 8:30 do 9:30.

V centru TOTEM v Kaznějovské ulici 51 na Lochotíně proběhne Veletrh pro rodinu.

V 19 hodin v KD Peklo v Plzni uvede Divadlo Jári Cimrmana představení Cimrman v říši hudby.

V 19 hodin začne v Divadle Fráni Šrámka v Písku finálový galavečer soutěže Dívka Šumavy 2012.

V KD Šeříkova v Plzni vystoupí od 20 hodin syn legendárního kytaristy Ritchie Blackmorea (Deep Purple, Rainbow, Blackmore´s Night) Jürgen Richard Blackmore.

V Buena Vista Club v Plzni zahrají od 21 hodin Brouci Band - The Beatles Revival.

Pokud máte doma šikovného pejska, přijďte se spolu s ním pobavit na tradiční letos už 9. ročník akce Běh po šesti Kilometrovkou v Plzni.

Neděle 14. října

Mateřské centrum Plzeňské panenky všechny zve na Roudenský 1/4 maraton. Běžet můžete R1/4M 10, 2 km, ale i Chuťovku 2, 7 km. Registrace proběhne od 14 hodin u stadiounu TJ Potraviny Plzeň vedle OC Plaza. Start pak bude ve 14:30.

Od 15 hodin připravilo OC Plzeň na Rokycanské show s názvem Každá je krásná. Jedná se o zábavné odpoledne pro celou rodinu zaměřené na krásu, zdravý životní styl, pohyb a módní trendy. V rámci show se všem, kdo bude chtít, podepíše a vystoupí i zpěvák Marek Ztracený .

Ostatní

V sobotu i v neděli můžete zavítat na výstavu fotografií ...the best of Jan Saudek do Avalon Business Centra v Plzni. Tato výstava bude probíhat až do 19. října, více zde.

Od 6. do 27. října můžete každou sobotu a neděli navštívit Muzeum strašidel, kde jsou připraveny Pohádkové víkendy. Představení probíhají vždy od 15 hodin a vstupné je v rámci běžné prohlídky.

V sobotu i v neděli se na zámku v Horšovském Týně budou vystavovat kostýmy a rekvizity z filmové pohádky S čerty nejsou žerty. Výstava bude probíhat od 9 do 16 hodin a potrvá až do 7. listopadu.

V pátek 12. a sobotu 13. října budou také probíhat krajské a v některých oblastech i senátní volby, více zde.

Pokud nenajdete v našem programu nic, co by vás zaujalo, můžete zajít do kina. Program kina najdete zde.

foto : Zdeněk Hás

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství