Adventní program v zoo pokračuje, chystá se speciální prohlídka

07.12.2016 7:59

Adventní program v Plzni jede na plný plyn. Na nadcházející víkend láká opět i zoo, která připravuje komentovanou podvečerní procházku. Čtěte podrobnosti.

a2

Plzeňská zoo připravila také v letošním roce speciální adventní program. Po tom, co se o minulém týdnu uložili medvědi k zimnímu spánku, mohou o nadcházejícím víkendu vyrazit zájemci na speciální prohlídku v sobotu 10. prosince.

"O třetí adventní sobotě zvou pořadatelé zájemce na komentovanou prohlídku setmělé zoologické zahrady. Podvečerní procházka začíná v 16 hodin u hlavní pokladny v ulici Pod Vinicemi a ukončena bude malým posezením na statku Lüftnerka," lákají organizátoři.

Program bude v zoo pokračovat o víkendech až do konce roku. Na příští sobotu 17. prosince se připravuje tradiční živý betlém na statku Lüftnerka. Dopolední program s nadílkou obyvatelům plzeňské zoo proběhne i na Štědrý den, kdy bude v poledne připravené každoroční nadělování dárků šimpanzům. Speciální akce se chystá také na 31. prosince. Přichystaná bude naučná stezka, chytání zlaté rybky a symbolicky se bude vítat i poslední návštěvník roki 2016.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24