Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Plzeňská Lokomotiva hostila Souboj Titátnů Exclusive - FOTKY

31.03.2019 10:27

Přinášíme fotky z jedné z největších bpjových událostí. Hala Lokomotiva byla v sobotu dějištěm akce Souboj Titánů Exclusive. Poprvé v ČR přinesla zápasy Pro Exhibition pyramidovým způsobem.

2019.03.30-22.31.10-982s

Fandové bojových sportů nechyběli v sobotu 30. března v hale Lokomotiva na Slovanech. Konal se další z legendárních galavečerů Souboj Titátnů. V ringu se představili domácí i zahraniční borci v zápasech MMA, Muay thai a K-1 Prestiž.

Jako tradičně si organizátoři přichystali i novinku. Vůbec poprvé v České republice byly na programu zápasy Pro Exhibition pyramidovým způsobem ve váze 83,9 kilogramů. Ty umožňují nejen amatérům, ale i profesionálům zápasit ve čtvrfinále a semifinále bez záznamu do profesionálního rekordu. Až finálový zápas se zapisuje do profesionálního rekordu sherdog. Na programu bylo čtvrtfinále, tedy první kolo o čtyřech zápasech.

foto: Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství