Areál depa ovládne bavorská kultura a samé dobroty!

10.10.2016 14:18

DEPO2015 v Plzni bude už v tomto týdnu patřit Bavorsko - českému festivalu. Kromě kulturního programu nabídne i celou škálu lahůdek. K festivalu se připojí také plzeňské restaurace.

DEPO2015

Areál DEPO2015 v plzeňských Doudlevcích bude už v závěru tohoto týdne patřit Bavorsko - českému festivalu. Ten potrvá od čtvrtka 13. října až do soboty 15. října. Chybět nebude průřez bavorskou kulturou, na své si ovšem přijdou i gurmáni. V areálu bude fungovat také dětský koutek.

"Pivo, preclíky, klobásky, bavorský folklor i moderní jazz. To vše a mnohem víc nabídne v polovině října bavorsko-český kulturní festival Treffpunkt v DEPO2015.  Těšit se můžete nejen na pravou bavorskou Biergarten, ale také koncerty, výstavu, filmové projekce, tvůrčí dílny i prezentace projektů, které jsou výsledkem přeshraniční spolupráce Západočechů s bavorskými partnery," lákají organizátoři.

V průběhu třídenního festivalu nezapomněli pořadatelé ani na nejmenší návštěvníky, také pro ty bude přichystaný speciální program. Velkým tahákem ovšem budou stoprocentně bavorské kulinářské speciality. Pivní zahrádka alias Biergarten bude ve čtvrtek a v pátek otevřena od 16 hodin do půlnoci, v sobotu už od 10 od rána. "Čepovat se tu bude bavorské i plzeňské pivo, k dostání bude řada lahůdek, mezi nimi pečené koleno, bavorské klobásky nebo preclíky. Pokud bystě měli chuť zkusit i jiné dobroty z talířů našich sousedů, využijte nabídky více než desítky plzeňských restaurací, které  se ve čtvrtek a v pátek rozhodly do svého poledního menu zařadit bavorské speciality," upozorňují organizátoři.

Podrobný program najdete zde.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24