Auto se srazilo s tramvají na Koterovské! Řidiče vyprošťovali - FOTKY

29.12.2015 10:11     29.12.2015 10:42

Vážná nehoda tramvaje s osobním autem se v úterý dopoledne stala na Koterovské v Plzni na Slovanech. Řidiče museli hasiči z auta vyprostit. Podívejte se na fotky.

FOTO_čtenář_QAP (1)
FOTO_čtenář_QAP (1)Foto_čtenář QAP-CZ (2)Foto_čtenář QAP-CZ (3)Foto_čtenář QAP-CZ (1)

Srážka tramvaje s osobním autem se stala v úterý dopoledne na Koterovské a vyjet musely na místo jak hasiči, tak záchranka i policie. Auto se přitom s tramvají střetlo na rovném úseku, kde nedochází ke křížení silnice s tramvajovým pásem. Přesné příčiny stále šetří policie.

K nehodě došlo na Koterovské nedaleko obvodní radnice. Tramvaj se srazila s osobním autem, které podle všeho vjelo na tramvajový pás. Na místo museli vyjet i složky Integrovaného záchranného systému.

"Zasahovali jsme u srážky tramvaje s osobním autem. Hasiči na místě vyprošťovali řidiče osobního auta bez použití hydrauliky," řekla k zásahu mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Záchranáři řidiče zafixovali a pomohli s jeho transportem do sanitky. Ta ho následně odvezla do nemocnice.

Příčiny nehody vyšetřuje policie. "Nehodu jsme měli hlášenou v 10:06. Mohu potvrdit, že došlo ke střetu tramvaje a osobního auta. Řidič vozidla byl převezen do nemocnie," řekla k nehodě mluvčí policie Hana Kroftová s tím, že odstraňování následků zastavilo provoz tramvají směrem do centra města.

FOTO: čtenář QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT