QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto srazilo ženu, na silnici zůstala ležet v bezvědomí! Řidič ujel

18.01.2018 14:17

Policie aktuálně pátrá po řidiči, který srazil ženu na hlavním tahu na Klatovsku. Mladá žena zůstala v bezvědomí ležet na silnici a řidič ujel. Policie shání svědky!

Vozidla-PCR-05

K nehodě došlo ve středu odpoledne na hlavním tahu I/22 na Klatovsku v obci Zavlekov. Policie zatím v průběhu vyšetřování zjistila, že se mělo jednat údajně o auto bílé barvy. Po střetu se ženou řidič z místa ujel a nechal zraněnou na komunikaci bezvládně ležet.

"Dne 17. ledna 2017 okolo 16:20 hodin jel dosud nezjištěný řidič s vozidlem po silnici I. třídy číslo 22 ve směru od Klatov na Horaždovice. Neznámý řidič v obci Zavlekov s dosud nezjištěnou částí vozidla se střetl s chodkyní, která šla na konci obce po levé straně komunikace, kde není chodník," říká mluvčí policie Dana Ladmanová.

Pětadvacetiletou ženu z Mostu našli na silnici svědci, kteří místem projížděli. Okamžitě jí poskytli první pomoc a zavolali záchranku. Ta ženu přepravila do nemocnice.

V současné době policie stále po řidiči pátrá a shání všechny, kteří by mohli pomoct, aby se ozvali. Obrátit se mohou v pracvoní dny na dopravní inspektorát v Klatovech na telefonní číslo 974 334 251 nebo 974 334 250. Policie nicméně přijme případné informace i prostřednictvím e-mailu na adrese kt.di.podatelna@pcr.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24