QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto vylétlo ze silnice! Těhotná žena skončila v nemocnici!

11.11.2013 11:24

Záchranáři i policisté museli zasahovat na severním Plzeňsku. U obce Lochousice řidič nezvládl rychlost a s autem vylétl ze silnice. Přivolaná záchranka přepravila do nemocnice řidiče i těhotnou mladou ženu.

P3300963

Policie i záchranka byla v pondělí od rána zase hned několikrát v pohotovosti kvůli dopravním nehodám. A znovu se potvrdilo, že řidiči se s vlhkými a kluzkými podzimními silnicemi jen špatně vyrovnávají. Hned dva lidé skončili v nemocnici po nehodě u Lochousic na severním Plzeňsku.

K nehodě došlo dopoledne před 11.hodinou a na místo okamžitě vyrazila kromě policie také záchranka. Oba pasažéři vozu byli zranění. "K nehodě došlo v levotočivé zatáčce, kdy řidič nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky a s autem vylétl mimo komunikaci, kde narazil do další překážky," popsal QAPu průběh nehody mluvčí policie Jan Koželuh.

Vyprošťovací a záchranné práce pak trvaly pár desítek minut. Podle všeho ale ani muž, ani žena neutrpěli žádná vážná zranění a v nemocnici skončili s drobnějšími poraněním a především kvůli pozorování. 28letá žena, která v autě cestovala, je totiž těhotná.

"Alkohol byl u řidiče vyloučený dechovou zkouškou," doplnil mluvčí policie.

Záchranka musela kvůli nehodě zasahovat také už ráno v Plzni. Ke kuriozní nehodě došlo na Klatovské třídě, kde auto srazilo pojízdný stánek, který je připevněný na kolo. Podrobnosti i s fotogalerií k poměrně netradiční najdete v článku Kuriozní nehoda na Klatovské! Auto srazilo cyklistu s pojízdnou prodejnou kávy! FOTKY .

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24