QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Autu vběhla do cesty srna, pro řidiče letěl vrtulník - FOTKY

07.11.2016 13:37

Velmi vážnými následky skončil střet osobního auta se srnou. Pro zraněného řidiče musel dokonce letět vrtulník. Podívejte se na fotky z místa!

1
1234

Následky, před kterými v souvislosti se střety se zvěří varují všichni dopravní experti, přinesla tentokrát nehoda na Domažlicku. Osobní auto po střetu se srnou skončilo přímo ve stromu u silnice.

K nehodě došlo mezi obcemi Horšov a Mířkov. "Čtyřiašedesátiletému řidiči osobního vozidla tovární značky Škoda 120 jedoucímu od obce Horšov směrem na obec Mířkov z místa ležícího mimo komunikaci z levé strany náhle vběhla do jízdní dráhy srna. Došlo ke srážce se zvěří. Řidič vyjel vpravo mimo silnici, kde čelně narazil do stromu," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

Řidič utrpěl vážná zranění a lékař záchranky tak na místo přivolal na pomoc i vrtulník, který muže přepravil do nemocnice. I když i auto skončilo v podstatě na odpis, škody jsou, vzhledem ke stáří vozu, minimální. "Požití alkoholických nápojů před jízdou u řidiče policisté vyloučili dechovou zkouškou. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 5 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích," doplnila policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24