Autům v Plzni mizí kola! Policie shání svědky - FOTKY

09.07.2016 8:04

Hned několik případů ztracených kol od aut řeší policie v Plzni. Škody jdou rychle nahoru. Policisté vyzývají případné svědky, aby podivné chování v okolí aut okamžitě hlásili!

vůz3

Škody už přes sto tisíc má na svědomí nejspíš skupina zlodějů, která se specializuje v Plzni na kradení kol aut. Policie řeší od začátku června hned několik stejných případů. Podle všeho za sérií krádeží může stát organizovaná banda.

Policie řeší od začátku června celkem pět v podstatě stejných případů. "Ve všech případech došlo k odcizení kol ze zaparkovaných automobilů v nočních hodinách. Neznámí pachatelé si vybrali vždy jiný typ vozu. Škody se pohybují okolo 120 tisíc," řekla k případům mluvčí policie Martina Korandová.

Zloději zároveň řádili pokaždé na jiném místě západočeské metropole. Případy byly nahlášené na Doubravce, na Borech i na Slovanech. Jen na Lochotíně se ovšem odehrály už dva případy. Kola zmizela z aut v Manětínské a Kaznějovské ulici.

Policie nabádá k pozornosti! Případní svědci podivného chování u aut by se měli hned ozvat...

Policisté po pachatelích stále pátrají. Jednou z verzí je i to, že za sérií krádeží může být specializovaná skupina. Policisté proto zároveň upozorňují všechny, aby dění v ulicích u zaparkovaných aut nebrali na lehkou váhu. "Pokud by někdo zpozoroval podivný pohyb v okolí aut nebo případy, kdy by si někdo auta například fotil, měl by svědek okamžitě volat linku 158," uzavírá policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24