Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Nepoučitelní řidiči stále neposlouchají varování policistů

25.03.2010 13:52

Policisté často varují motoristy, aby nenechávali v zaparkovaném vozidle cennosti a to ani v zavazadlovém prostoru. Opět řidiči neposlechli a doplatili na to. Muž a žena mají škodu 29 000 korun. Jedno z vozidel bylo vykradeno už v 17 hodin za rušného dne!

Nejednou policisté varovali, že nechávat ve vozidle jakkékoli věci nejen cennosti se nevyplácí. Opět na to doplatili dva motoristé. V noci z úterý 23. března na středu 24. března neznámý pachatel vyloupil osobní auto značky Audi A3, které bylo zaparkované na Chodském náměstí v Domažlicích. Odnesl si nejen koženou bundu, MP3 přehrávač ale i tašku na doklady s doklady k vozidlu. Poškozený cizinec škodu vyčíslil na 11 000 korun.

Dalším poškozeným byla žena, která ve svém vozidle nechala kabelku s doklady a hotovými penězi, dva mobilní telefony a značkové brýle. Neznámý lapka v pondělí 22. března mezi 17 a 18 hodinou odpolední rozbil u jejího auta okénko předních dveří a výše uvedené věci ukradl. Pak se ještě pokusil na jednu z platebních karet vybrat hotovost 4 000 korun ale to se mu nepovedlo. U druhé karty již byl úspěšný a 4 000 korun si odnesl. Ženě tím vznikla škoda přesahující 18 000 korun. "Policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku proti neznámému pachateli," uvedla mluvčí domažlických policistů Vladislava Čejková a dodala varování pro všechny motoristy, aby nenechávali ve svém voze cokoli, co je možné ukrást.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT