Benefice Srdcem pro Matyáška slavila úspěch! VIDEO

20.01.2014 11:31

Benefiční večer Srdcem pro Matyáška, který se odehrál v Kulturním domě v Příchovicích, pomohl rodině 2letého chlapce velmi pěknou finanční částkou. Rodině Matyáška, který trpí rakovinou, ale mohou lidé pomáhat dál.

Dnes 2letému Matyáškovi z Přeštic lékaři dioagnostikovali nádor neuroblastom v 9 měsících. Od té doby má za sebou malý bojovník celou sérii lékařských zákroků a řadu chemoterapií. Kvůli nákladné péči a léčení se v pátek uskutečnil v KD Příchovice benefiční večer Srdcem pro Matyáška, který měl rodině finančně pomoci. A povedlo se. 

Zvučná jména účinkujících, ale hlavně solidarita a upřímná touha pomoci stojí za skutečně vydařených benefičním večerem, který se odehrál v Kulturním domě v Příchovicích. Večer pod názvem Srdcem pro Matyáška vynesl přes sto tisíc a rodině tak alespoń částečně pomůže s náklady na léčení malého chlapce.

Matyáškovi diagnostiokovali lékaři nádor v 9 měsících a od té doby malý chlapec musel podstoupit několik lékařských zákroků, včetně série chemoterapií. Další léčení ho čeká. Benefičního večera, který měl za cíl přinést rodině Matyáška finanční pomoc, se zúčastnily skutečné hvězdy showbyznysu. Na koncertu vystoupili mimo jiné Marek Ztracený, Eva Pilarová, Pavel Šporcl nebo Hana Křížková a řada účinkujících z regionu. Na video z odpolední části akce se podívejte zde, večerní koncert si pak ůžete připomenout ve videu zde.  

Ani koncertem ovšem pomoc pro 2letého bojovníka se zákeřnou a těžkou nemocí nekončí. Lidé stále mohou přispívat jak na speciálně zřízené konto, tak věcně v rámci sbírky.

Sbírka na léčbu je veřejná sbírka Diakonie ČCE, 3596666359/0800, var.symbol 199. Materiální sbírka probíhá v Tanečním a pohybovém studiu Hely v Přešticích, Palackého 460.

VIDEO: www.janoch.borec.cz

FOTO: www.srdcempromatyaska.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24