QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Benefiční koncert pomůže Nadaci pro transplantace kostní dřeně

19.10.2016 11:08

Na benefičním večeru se bude vzpomínat i na zakladatele registru, primáře FN Plzeň Vladimíra Kozu. Vstupenky na sobotní akci jsou stále k dostání. Pojďte podpořit boj se zákeřnou nemocí!

Benefice

Benefiční večer pořádá Nadace pro transplantace kostní dřeně po loňském úspěchu opět v Měšťanské besedě v sobotu 22. října. Na pódiu se vystřídají známé zpěvačky, velkým tahákem bude ale zároveň i vystoupení známého a úspěšného plzeňského sboru Andílci.

Večerem bude provázet moderátor a dlouholetý podporovatel nadace Richard Langer. V průběhu večera se bude také vzpomínat na zakladatele nadace, hematoonkologa a světově uznávaného specialistu Vladimíra Kozu, který jako první transplantaci kostní dřeně provedl v roce 1991 a založil registr dárců. Zemřel v roce 2012 na rakovinu, ještě v tom samém roce byl na státní svátek 28. října oceněn za svou práci in memoriam medaili Za zásluhy.  

V rámci benefice se na pódiu vystřídají zpěvačky Eva Pilarová, Radka Fišarová a Radka Sehnoutková. Návštěvníci se ale mohou těšit i na vystoupení Jany Marie Kateřiny Korbelové a pěveckého sboru Andílci.

"Aby se podporovatelé Nadace mohli navzájem poznat a popovídat si, bude po 22. hodině volná zábava. K tanci bude hrát skupina The Shower," lákají organizátoři.

Koncert se koná v sobotu 22. října od 19 hodin a vstupenky jsou stále ještě k mání. Pořídit si je můžete i přes internet na rezervačním systému Měšťanské besedy.

FOTO: Nadace pro transplantace kostní dřeně

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24