Burgery, francouzské lahůdky a další dobroty. Depo bude patřit labužníkům

01.03.2017 7:58

Depo v plzeňských Doudlevcích bude o víkendu opět hostit velmi oblíbenou gastronomickou záležitost. Depo Street Food Market se chystá na sobotu. Na co se můžeme tešit?

street food depo_foto nemecek (11)

Depo Street Food Market se v areálu bývalého depa dopravních podniků v Cukrovarské ulici v Plzni v posledních letech velmi dobře zabydlel a pokaždé naláká davy milovníků dobrého jídla. Také tentokrát se mohou těšit na vybrané dobroty z celého světa.

"Představí se například Delisias se svými masovými taštičkami či polévkou Frikasé, dle původní bolivijské receptury, Mazaný preclík vyrobený z organických surovin, ručně vyválený a dozlatova upečený, Tommys food truck se svými neodolatelnými Burgery z čerstvých surovin či Bonjour food truck s francouzskými lahůdkami a mnoho dalších," lákají organizátoři.

Kromě dobrého jídla nebude chybět ani kvalitní pití. K mání budou například domácí limonády, ale také vína z Moravy a představí se i vybrané pivovary. Chybět nebude ani lahodná káva a kvalitní dezerty. Krom jídla bude připravený také doprovodný program pro ty, kteří si chtějí otestovat svoji zručnost. Podrobnosti najdete zde.

Depo Street Food Market proběhne v sobotu 4. března od 10 do 18 hodin a vstup je zdarma.

FOTO: ilustrační - Andrea Motlíková

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24