Byt v Plzni ukrýval pěstírnu marihuany. Policie zadržela několik lidí - VIDEO

21.06.2018 9:04

Kriminálka v Plzni odhalila další pěstírnu marihuany. Během domovní prohlídky policie objevila desítky rostlin, technické vybavení a zadržela několik lidí.

pěstírna

Plzeňská kriminálka si připsala na konto další úspěch v podobě odhalené pěstírny marihuany. Tentokrát ji policisté objevili v jednom z bytových domů.

"Kriminalisté spolu s odhalenou pěstírnou dopadli i několik osob, které se na této trestné činnosti podílely. Rostliny byly pěstovány za účelem získávání marihuany a její účinné látky THC. Po provedené domovní prohlídce policisté zajistili celkem 91 kusů vzrostlých rostlin a komponenty určené k pěstování těchto rostlin takzvaným indoor způsobem," potvrdila mluvčí policie Veronika Hokrová.

V bytě se během domovní prohlídky našel také usušený "materiál". "Zajištěné rostliny, sušina a pěstební komponenty jsou v současné době podrobovány znalecké expertíze. Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu nedovolené pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku a případem se dále zabývají," dodává policejní mluvčí.

 

VIDEO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24