Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Na muže je vydaný zatykač! Poznáte ho?

25.08.2015 8:03

Policie má v hledáčku 45letého muže, na kterého soud vydal příkaz k zatčení. Zatím se ale úspěšně před zákonem skrývá. Policie žádá o pomoc veřejnost!

Policie už necelý rok pátrá po 45letém muži z Tachova, na kterého byl vydaný příkaz k zatčení. Miroslav Mikita se ale zatím před zákonem úspěšně skrývá. Policie se tak obrací na veřejnost s žádostí o pomoc.

Miroslav Mikita se před spravedlností ukrývá už poměrně slušnou řadu měsíců. Pátrání po něm bylo vyhlášeno v říjnu loňského roku. Zatím se ho ale policistům nepodařilo dopadnout. "Na jmenovaného vydal okresní soud příkaz k zatčení pro neplacení výživného. Dotyčný je hlášen k trvalému pobytu na adrese Městského úřadu Tachov," říká mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Muž je vysoký 175 až 185 centimetrů. Podrobnější popis momentálně ale policisté nemají k dispozici. Nicméně se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání. "Kriminalisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledaného, aby neprodleně podali zprávu na Policii České republiky, Územní odbor Tachov – oddělení obecné kriminality, na telefon 974 337 316 – 317, 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství