Chladno a deštivo! Podzim se definitivně ujímá vlády

06.10.2016 7:01

Podle nové týdenní předpovědi se počasí v příštích dnech rozhodně nevylepší a také noci budou dál chladné. Výjimkou nebudou ani přízemní mrazíky.

nebe QAP FOTO

Podle nové týdenní předpovědi k nám bude dál proudit chladný vzduch, který s sebou přinese i další přeháňky. Chladné budou také noci a objevovat by se mohly přízemní mrazíky.

Ve čtvrtek nás čeká zataženo s občasným deštěm nebo přeháňkami, později by srážek mohlo ubývat. Teploty se vyšplhají mezi 7 až 11 stupňů.

Hodně podobné to bude i v průběhu pátku a stejně tak během víkendu. Bude většinou oblačno s přeháňkami nebo občasným deštěm. V nejvyšších polohách hor by se mohly objevit i srážky smíšené nebo sněhové. Noční teploty ale budou klesat. Pohybovat by se měly mezi 3 až 1 stupněm nad nulou a na řadu přijdou i přízemní mrazíky. Odpolední teploty budou mezi 8 a 12 stupni. V podstatě stejné počasí pak čekáme i během pondělí.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, na většině území přeháňky nebo občasný déšť, zpočátku nad 1200 m srážky sněhové. Nejnižší noční teploty 6 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty 8 až 12 °C, postupně až 14 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24