QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chřipka neustupuje, nemocnice dál zpřísňují opatření

18.01.2017 18:52

Nemocnice v kraji opět zpřísňují opatření ve spojení s chřipkovou epidemií. Rozšíření zákazu návštěv opět hlásí fakultní nemocnice v Plzni a nemocnice v Klatovech.

IMG_1241

Nemocnice v Plzeňském kraji kvůli chřipkové epidemii postupně omezují návštěvy na jednotlivých odděleních už od začátku ledna, kdy se zvýšila nemocnost. Postupně se někde musel zavést úplný zákaz návštěv.

Ke zpřísnění opatření nyní sáhla také Klatovská nemocnice. "Z důvodu nárůstu chřipkových onemocnění v klatovském regionu a na základě doporučení hygieniků omezuje Klatovská nemocnice počínaje čtvrtkem 19. ledna návštěvy na všech lůžkových odděleních. Zákaz návštěv platí do odvolání," informoval Zdravotnický holding Plzeňského kraje, pod který nemocnice patří.

Od středy rozšířila zákaz návštěv také Fakultní nemocnice Plzeň. V areálu na Borech jsou zakázané návštěvy na Interním oddělení A i Interním oddělení B a také na prvním oddělení LDN. Už v minulých dnech přijali zákaz také v areálu na Borech, konkrétně jde o druhé a třetí oddělení LDN. Dál také zůstává zákaz návštěv v areálu na Lochotíně na kardiologickém oddělení a na jednom oddělení interní kliniky.

Omezení návštěv platí i v Nemocnici následné péče Svatá Anna v Plané a na odděleních interny a ARO-JIP v Domažlické nemocnici. Stejně tak návštěvy nesmí ani do nemocnic sítě Privamed.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24