Chystá se večer plný emocí Den rváčů Rivalové. Letos poprvé na Lokomotivě!

10.12.2016 11:02

Milovníci bojových sportů si 17. prosince přijdou na své. V Plzni se chystá akce Den rváčů Rivalové. Po celé odpoledne budou probíhat zápasy a večer vypukne galavečer!

den rvačů

Galavečer Den rváčů se v Plzni koná několik posledních let. Z malé tělocvičny se ale dostal až do Lokomotivy v Plzni na Slovanech. V loňských letech totiž TJ Slavoj byl naplněn k prasknutí.

„Měli jsme 3 díly a poslední díl 3,33 na TJ Slavoj. Ale teď jsme se přesunuli do třikrát větší haly na Lokomotivu,“ vysvětlil pořadatel Martin Hadrovský z Atom Gymu a vzpomíná, že úplně první akce dělali ještě v tělocvičně. Zájem o akci je ale veliký!

Už během dne proběhne více než třicet zápasů. „Odpoledne jsou závody pro mládež do 18 let, budou tu děti už zhruba od devíti let.  A dále finále ligy ČSFU pro všechny amatéry. To je od 12 hodin,“ upřesňuje dále Martin Hadrovský.

Po odpoledních zápasech následuje galavečer Den Rváčů Rivalové 4. Nabitý program plný atraktivních zápasů v boxu, kickboxu, thai-boxu i MMA bude končit až ve 22 hodin. Začátek je v 19 hodin.

Návštěvníci se mohou těšit na dvanáct Plzeňanů v ringu. „Hvězdou je Pavel Plešinec, Jiří Korda, Nikol Gruberová alias Nikita. V hlavním programu máme dokonce i jednoho dvanáctiletého kluka. V ringu bude Pavel Šour, šestinásobný mistra republiky v boxu, Petr Matějka a další,“ říká dále Martin Hadrovský.

Plzeňané trénují ve flighterském klubu Atom Gym na Lochotíně. A protože má klub už hodně svých odchovanců, dostala šanci i tzv. mladá krev pod trenérem Honzou Kalašem.

Lákadlem je rovněž ženský zápas s mezinárodní účastí. Česká zápasnice Nikola Gruberová se bude prát o další pás se soupeřkou ze Srbska. Tou bude Maja Miljevič. Obě mají především zkušenosti z amatérského ringu, ale to u holek nikdy nehraje roli. Návštěvníci se rozhodně mohou těšit na ženský zápas plný emocí.

I když se kapacita Dne rváčů ztrojnásobila, určitě nenechejte koupi vstupenek na poslední chvíli. Nejen, že by se mohlo stát, že bude vyprodáno. Ale hlavně v předprodeji ušetříte stovku. Vstupenka na galavečer v předprodeji je za 300,- Kč, na místě 400,- Kč. Na odpolední program se platí 100,- Kč.

Vstupenky si můžete zakoupit:

Atom Gym, Sokolovská 78
Original Store, Palackého 19
Forestbar, Pražská 14
Fitsport, Chrástecká 20
Crazy Bar, Sokolovská

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24