QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Děti začínají slavit! U zoo proběhne tradiční Dětský den

27.05.2016 7:58

S blížícím se dnem dětí a také se závěrem školního roku se začíná rozjíždět kolotoč dětských dnů. V Plzni ho odstartuje akce u zoo, děti budou mít vstup do zoo i Dinoparku zdarma.

IMG_4167

Dětský den Plzeňské teplárenské probíhá na parkovišti u zoo v Plzni už řadu let a stal se tradicí, na kterou každý rok míří tisíce dětí. Výjimkou není ani letošní rok. Pro děti bude připravena řada atrakcí a také bonus v podobě vstupu zdarma do zoo i Dinoparku.

Dětský den u zoo proběhne v sobotu 28. května od 10 do 17 hodin. Po celou dobu budou mít děti připravené nejrůznější atrakce, skákací hrady a řadu soutěží. To všechno zdarma. Chybět nebudou ani dynamické ukázaky zásahů strážníků, předvedou se také hasiči i zdravotnická záchranná služba.

Také letos mají děti do 15 let přichystaný bonus v podobě vstupu zdarma jak do zoo, tak do Dinoparku. Jedinou podmínkou je, že přinesou namalovaný obrázek zvířete. Organizátoři nicméně pamatovali i na zapomnětlivce a obrázky se tak budou moct malovat také na místě.

Kdo to nestihne do zoo, může v sobotu vyrazit na dětský den i do Křimic. Tam bude program v zámeckém parku probíhat v sobotu 28. května od 14 hodin. Více zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24