Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Kašperk oživí během prázdnin noční prohlídky i divadelní představení

06.07.2017 11:42

Hrad Kašperk nabídne během letošních prázdnin opět hodně bohatý program. Připravené jsou noční prohlídky i série divadelních představení. Čtěte podrobnosti.

106821-image0--mm800x600

Hrad Kašperk, který se stal mimo jiné dějištěm natáčení slavné pohádky Anděl Páně, chystá na prázdniny opět nabitý program. Chybět nebudou ani oblíbené noční prohlídky.

Noční oživené prohlídky budou probíhat už v průběhu července. Tentokrát pod názvem "Po stopách hejtmana Jana", první série se odehraje v termínu od 13. do 15. července. Začátky budou vždy po půl hodině od 21 do 23 hodin.

A návštěvníci se mají skutečně na co těšit. "Noční výprava do hradu spojená s pátráním po stopách jeho konkrétního obyvatele. Víme toho opravdu dost na to, abychom si mohli dovolit zhodnit osobnost posledního hejtmana nebo-li purkrabího na Kašperku? Jaké autentické stopy po jeho životě  je možné po několika stech letech na hradě večer objevit?" lákají organizátoři.

Rezervace je možné udělat telefonicky na čísle 376 582 324. Druhá porce nočních prohlídek se pak odehraje od 17. do 19. srpna.

Hned začátek srpna pak bude na Kašperku ve znamení divadelních představení. Tentokrát si divadelní spolek Kašpar připravil známé "Rozmarné léto". Diváci se mohou těšit jak na novou dramaturgii, tak na nové hlediště, které bude poprvé na hradním nádvoří. Představení se budou konat od 2. do 6. srpna vždy od 21 hodin. Vstupenky je možné koupit online.

FOTO: Hrad Kašperk

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT