QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Do Ingolstadtu nejen za luxusními Audi, ale i na luxusní nákupy

11.04.2013 20:36

Znáte Ingolstadt jako město Audi? Co takhle poznat ho i jako město luxusních značek a skvělých nákupů. Jeďte jen dvě a půl hodiny z Plzně do outlet centra Ingolstadt Village a skvěle si "zašopujte".

Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (2)
Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (2)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (3)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (4)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (5)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (6)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (7)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (8)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (9)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (10)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (11)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (12)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (13)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (14)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (15)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (16)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (17)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (18)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (19)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (20)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (21)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (22)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (23)Ingolstadt village_foto_QAP_CZ (24)ingolstadt villageIV 006a 09-13 HR CMYKIV 010a 09-13 HR CMYKIV 012a 09-13 HR CMYK

V bavorském Ingolstadtu ležícím mezi Norimberkem a Mnichovem žije přes 120 tisíc lidí. Většina z nich zamíří ráno do světoznámé automobilové fabriky Audi. A zdá se, že jsou to opravdoví patrioti, v ulicích Ingolstadtu téměř nevidíte jiná auta, než ty pyšnící se značkou se čtyřmi kruhy. Co takhle si ale v tomto krásném městě trochu "zašopovat"?

Pojďme se přesunout na chvíli od automobilů do světa luxusních světových značek. Ingolstadt neproslavila totiž jen automobilka Audi, sem se jezdí také nakupovat. Konkrétně do outletového centra Ingolstadt Village, které paří do sítě Chic Outlet Shopping. „Chic Outlet Village to je několik luxusních outletových center po celém světě. Například u Madridu, Londýna, Paříže atd. V současné době budujeme centrum v Číně u města Suzhou, které leží nedaleko Šangaje,“ vypráví tourist manager centra Andreas Fienbork.

Malá vesnička se vším všudy....

Představte si obrovské parkoviště, dlouhou ulici s obchůdky, k tomu restaurace, dětské hřiště, lavičky, odpočinkové zóny, zkrátka taková malá vesnička. Tak to je v kostce Ingolstadt Village. „Každý outlet má jinou architekturu, záleží na tom, u kterého města leží,“ vysvětluje dále Andreas Fienbork. A tak zatímco u Londýna je outletové městečko s obchody, které vypadají jako staré anglické domy, z domů v outletu u Barcelony zase sálá stará španělská kultura.

ingolstadt village

Značkové oblečení až s 60% slevou....
Ptáte se, proč byste měli jet nakupovat právě sem? Odpověď je jednoduchá. Za vším hledej peníze. Ingolstadt Village nabízí více než 110 značkových obchodů a butiků se zbožím za tzv. outletové ceny. Tzn. až o 60% levněji než v ostatních obchodech.

Nepředstavujte si ale, že si kupujete tedy něco nekvalitního nebo snad použitého. Jde o originální zboží. V čem je tedy ten vtip? Nejde o tzv. new collection, tedy aktuální kolekce nadcházející sezony. To co například firmy Bogner, Escada, Columbia, Desigual, Furla, Lacoste, Michael Kors atd. ušily a vyrobily pro letošní léto, v tomto outletu nenajdete, modely z loňského léta ale ano.
Výhodou je určitě i to, že se při vašich nákupech nezavřete do velkého obchodního centra, ale projdete se na čerstvém vzduchu. Pokud se vám vydaří i počasí, tak nákupy v Ingolstadt Village budou příjemným zážitkem!

Důležité informace….

  • Ingolstadt Village leží u města Ingolstadt 50 minut od Mnichova a Norimberka. Dojedete sem pohodlně autem z Plzně cca za 2,5 hodiny přes hraniční přechod Rozvadov. Parkování přímo u outletu je zcela zdarma.
  • Vzít s sebou můžete i děti, vedle restaurace Stiftl je velké venkovní dětské hřiště. V restauraci se skvěle najíte za běžné ceny, nabízejí tu bavorskou a mezinárodní kuchyni. K mání je i další restaurace s thajskou kuchyní.
  • Nákupy si můžete zpříjemnit posezením v kavárně. Např. kavárna Schubecks Crêperie & Eis nabízí několik druhů sladkých i pikantních slaných palačinek.
  • Jste na návštěvě Mnichova? Outlet nabízí tzv. Shopping bus, který vás doveze z Mnichova do Ingolstadt Village a zpět. Autobus jezdí od pondělí do soboty, cena je 15 Euro.
  • Otevřeno je denně od pondělí do soboty, a to od 10 do 20 hodin. Nakoupíte tady např. značky Bench, Billabong, Bogner, Columbia, Lacoste, Napapijri, Samsonite, Pepe Jeans, Calvin Klein, Valentino a další. Obchody jsou zaměřené především na prodej oblečení a obuvi.
  • Nákupy můžete spojit i s dalšími zážitky. Za návštěvu v Ingolstadtu určitě stojí Audi Forum s muzeem, kde se nachází i ty nejstarší skvosty německé automobilky. Prohlídka historického centra více než statisícového Ingolstadtu také stojí za to. Město nabízí i aquapark, kde si na své přijdou hlavně vaše ratolesti.
  • Kontakt: http://www.ingolstadtvillage.com/

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24