Do Plzně míří cirkus, tentokrát s lachtany, slonicí a dokonce i hororem

24.03.2018 8:12     02.04.2018 13:00

Cirkus Ohana Marcely JOO míří do Plzně. V představení uvidíte lachtany, slonici a pozor cirkus má dokonce i speciální druhé představení. To je ale pro milovníky hororu.

ohana22
ohanaohana4ohana6ohana2ohana22ohana64ohana7

"Po několika letech se do Plzně vrací tvůrkyně, divácky úspěšné rodinné show Alenka v říši cirkusu, Marcela Joová, která letos přiváží zcela nové představení, a to na motivy filmu JUMANJI pod šapitó cirkusu OHANA," upřesnil Mates Břešťák z cirkusu Ohana.

Lachtani, slonice, pětiletá akrobatka...

Ve dvouhodinovém představení uvidí návštěvníci slonici i lachtaní show z Portugalska. Z artistických čísel se můžete těšit na vystoupení ve vzdušné síti, glóbu i čínské tyči, žonglérské trio nebo ekvilibrtistiku.

"Hvězdným vystoupením je akrobatická dvojice, pětiletá Marcelka a její tatínek Robert, finalisté pořadu Polsko má talent. Celým programem provází klaun MaTé," upřesnil dále," Břešťák.

 

Program na motivy filmu JUMANJI...

Program vypráví příběh dvou dětí, Sáry a Elena, kteří spolu rozehrají neznámou hru, která je po prvním hodu kostkou vtáhne do světa džungle. Z Elena se stává bláznivý pralesní mužik a Sára zmizí v nedohlednu.

Elen tak prochází jednotlivými cestami hry, setkává se s masožravou květinou, měsíční vílou, dupotem slona i vodní spouští lachtanů.

Ve výpravné show doplněné o divadelní kostýmy a pojetí vystoupí mimo jiné artisté z Velké Británie, Portugalska, Německa, Maďarska i České republiky.

Cirkus Ohana bude hostovat v Plzni U Ježíška od 4. do 22. dubna.

V první den můžete jít do cirkusu za speciální cenu - 199 korun na jakékoliv místo.

A pozor teď něco pro milovníky hororu...
"Připraveno je i druhé večerní představení v pátek a sobotu vždy od 20:30, a to pod názvem OHANA Horor Cirkus. Jedná se o první cirkusovou hororovou show, na motivy filmu TO! Program je zpřístupněn od 12 let a láká na řadu hororových postav, lekavých scén i plno krve," vysvětlil dále Mates Břešťák.

Více informací na facebooku Ohana Cirkus. Facebookové stránky hororového představení najdete zde. Rezervovat si můžete i vstupenky, a to na telefonním čísle 721 581 709.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24