QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 14:31

Dopravní nehoda v Libušínské ulici v Plzni

Na místě zasahují všechny záchranné složky. Z  místa jsou hlášeny 4 zraněné osoby.

Dobřany projede znovu Pekelné spřežení

30.11.2016 18:34

Dobřany ovládnou opravdu pořádní čerti. Po roce se ve městě znovu otevře pekelná brána, ze které vyrazí děsivé spřežení. Chybět ovšem nebude ani Mikuláš a andělé...

Foto Petr Šístek (11)

Mikulášské akce se o nadcházejícím víkendu rozjedou po celém regionu. Někde se budou ovšem konat přímo až tradičně v pondělí 5. prosince. Na "zavedené" datum jsou už léta zvyklí i v Dobřanech, kde opět vyjede děsivý kočár plný čertů.

Ještě před tím, než se spřežení vydá do dobřanských ulic, bude na náměstí T. G. M. probíhat od 16 do 17 hodin pekelná disco show. Úderem 17. hodiny už se ale otevře pekelná brána v domě číslo 111 a ozve se klapot koňských podkov. "Na dlažbu náměstí vydrkotá kočár, v němž bude Mikuláš, andělé a především pěkně nezvedená pekelná čeládka. Děti, které byly po celý rok hodné, se ale vůbec bát nemusejí. Naopak se mohou těšit, že v následné mikulášské nadílce bude i balíček s jejich jménem," lákají organizátoři.

Balíčky mohou rodiče přinášet do Městského kulturního střediska už s předstihem od čtvrtka 1. prosince do 5. prosince do 16:30.

V Dobřanech nicméně proběhne i mikulášská akce pro "slabší" povahy. Mikulášská nadílka s filmem "Tajný život mazlíčků" bude na programu v neděli 4. prosince od 15 hodin v kině Káčko. Vstupné bude 40 korun a zahrnovat bude i nadílku pro děti.

FOTO: ilustrační - Petr Šístek

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24