QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dřevostavby typu bungalov vám ušetří peněženku

04.05.2017 12:19

Tradiční patrový dům je ´pasé´. Pořiďte si dřevostavbu typu bungalov. Cena bungalovu je často levnější. Navíc v tomto typu dřevostavby budete šetřit i vaše nohy.

bungalov

Dřevostavba typu bungalov

Bydlete moderně, chytře a hlavně ve svém. Postavit dům není žádná věda a u dřevostaveb to platí dvojnásob. Vyberte si projekt a během několika měsíců se můžete stěhovat. Díky realizaci „na klíč“ je teď stavění navíc ještě snadnější.

Typická dřevostavba? Na lišejníkem porostlou chaloupku zapomeňte

Montované dřevostavby jsou elegantní nejen po funkční a technické stránce. Projektanti a architekti neopomínají při tvorbě nových projektů ani stránku estetickou. Běžnou montovanou dřevostavbu od klasického zděného domu navíc nemusíte vůbec rozeznat. I to je důvod, proč jsou dřevostavby oblíbené napříč zákaznickým spektrem.

Dřevostavby jsou energeticky úsporné a život v nich je zdravější

Nemusí se ani jednat o nízkoenergetickou dřevostavbu, a přesto za energie ušetříte. Řada různých šetření a průzkumů navíc tvrdí, že v dřevostavbě se žije zdravěji a vnitřní klima působí blahodárně na organismus ve všech ročních obdobích.

Moderní dřevostavba? Zkuste bungalov

Bungalovy jsou jednopodlažní prakticky členěné domy plné denního světla a pozitivní energie. Dispozici vybraného projektu můžete maximálně přizpůsobit vašim vlastním potřebám. Život v bungalovu je pohodlný a praktický.

Dřevostavba jako bungalov nabízí možnosti pro každého

Architektonický koncept bungalovu skvěle zapadne mezi stávající zástavbu, ale působí dobře i jako solitér. Protože se v bungalovech zpravidla nenacházejí žádná výšková převýšení, je snadné navrhnout vnitřní uspořádání místností a zařízení jako bezbariérové. To je praktické nejen pro zákazníky se sníženou pohyblivostí nebo jinou indispozicí, ale i s ohledem na budoucnost.

Dřevostavby typu bungalov jsou domy, které vám dovolí plnohodnotné užívání bez ohledu na věk a kondici. Pořizují si je jak mladé páry, tak jednotlivci. Lidé utíkající na důchod ven z města i maloměstští usedlíci. Bungalov je zkrátka koncept, který se přizpůsobí tempu vašeho života, a můžete v něm prožít doslova celý život. Nejspíš i proto si tak dokonale rozumí s charakterem dřevostaveb.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24