QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hlavní vjezd do areálu FN Plzeň na Borech bude několik měsíců uzavřený

31.03.2018 17:38

Hlavní vjezd do nemocničního areálu v Plzni na Borech se v příštím týdnu uzavře. Čeká ho několikaměsíční rekonstrukce. Pro vjezd do areálu budou sloužit dvě náhradní místa.

DSC02545

Rekonstrukce vjezdů do areálů FN Plzeň v letošním roce pokračují. Hned po Velikonocích se začne pracovat na hlavním vjezdu do areálu na Borech. 

Od úterý 3. dubna hned od 6 hodin ráno bude hlavní vjezd uzavřený pro dopravu. Provoz pro pěší zůstane nicméně bez omezení.

"K dispozici je nový, plně funkční třípruhový vjezdový systém u vrátnice FN Bory 2 v ulici Edvarda Beneše 9, tedy v areálu bývalé vojenské nemocnice. Dosažitelnost pracovišť v celém areálu bude zvýrazněna mobilním značením. Pro plynulost motorizovaného provozu bude otevřen zároveň i vjezd a výjezd v zadní části areálu mezi pavilony číslo 22 a číslo 8," říká mluvčí nemocnice Gabriela Levorová.

Rekonstrukce potrvá až do konce června letošního roku. "Děkujeme za pochopení nutných omezení a nezbytných oprav směřujících k výraznému zkvalitnění dopravní obslužnosti Fakultní nemocnice Plzeň – Bory," dodává mluvčí nemocnice.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24