Hledaného muže dopadli strážníci přímo v centru Plzně - FOTO

30.05.2018 12:02

Plzeňští strážníci si opět připsali na konto další úspěch v podobě odhalení muže, který se urkýval před zákonem. Tentokrát ho dopadli přímo v centru města...

P5290336 (2)

Na skvělou znalost svého rajónu i dobrou paměť na tváře strážníků plzeňské městské policie doplatil muž, který se ukrýval před spravedlností přímo v centru města. Pořekadlo, že "pod svícnem je největší tma" se tentokrát rozhodně nenaplnilo.

"Hlídka městské policie ze stanice Územně strážní služby se zasloužila o to, že ze seznamu osob, po nichž pátrají policisté, zmizelo další jméno. Dopomohla jí  tomu opět místní a osobní znalost," potvrdila mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Strážníci si muže všimlu přímo v historickém centru města. "Přímo na náměstí Republiky zajistili strážníci šedesátiletého muže, o němž měli znalost, že ho hledají policisté. Dalším prověřováním v policejních evidencích se vše potvrdilo. Za jejich doprovodu byl muž odveden na policejní oddělení a následně předán k dalšímu opatření strážcům zákona," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24