QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hokejoví fandové v Plzni mají novou možnost parkování

14.09.2016 10:42

Kritická situace s parkováním v okolí zimního stadionu v Plzni při hokejových zápasech by se měla zlepšit. Fanoušci mají nově možnost zaparkovat v bývalém depu dopravních podniků.

FOTO_Eva Barborková (4)

Zaparkovat u Home Monitoring Arény v Doudlevcích při zápasech plzeňských hokejistů je dost často nadlidský výkon. Letošní sezóna tak přináší novinku. Fanoušci mohou využít areál bývalého depa v Cukrovarské ulici. Parkování se ale platí.

Také v nové sezóně mají fandové hokeje možnost využívat MHD zdarma hodinu před a po každém domácím utkání. Jako jízdenka slouží vstupenka na konkrétní zápas. Nově se ale blýská na lepší časy i těm, kteří míří na zápasy autem.

"Pokud nevyužíváte pro cestu na hokejová utkání městskou veřejnou dopravu, ale osobní automobil, můžete využít nové parkoviště v blízkosti stadionu. Nachází se v areálu bývalého depa v Cukrovarské ulici (prostory DEPO2015). Vjezd na parkoviště je z ulice Presslova a otevřené je vždy 1 hodinu před zápasem a 1 hodinu po zápase," informují dopravní podniky.

Parkoviště slouží jak pro osobní auta, tak pro autobusy. Pro osobní vozy je cena za stání 40 korun, pro autobusy pak 70 korun. Parkovné se platí obsluze areálu. Pokud si řidič auto nevyzvedne do hodiny po zápase, připočítává se za každou další započatou hodinu 30 korun.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24