QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jízdy historického vlaku odstartují lázeňskou sezónu

26.05.2016 10:33

Konstantinovy Lázně zahájí o víkendu novou sezónu. Chystá se tradiční program, zájemce bude navíc vozit historický motorový vlak. Čtěte podrobnosti!

Foto Plzeňská dráha

Jediné lázně v Plzeňském kraji zahájí oficiálně sezónu v sobotu 28. května. Jako tradičně bude přímo v Konstantinových Lázních připravený program. Zároveň se opět na trať vydá historický vlak "Hurvínek".

"Jízdy motorového vlaku Hurvínek připravily České dráhy na sobotu 28. května na trati Bezdružice – Pňovany. Jízdy se konají v souvislosti se zahájením lázeňské sezóny v Konstantinových Lázních. Historický vlak se osmkrát projede mezi Kokašicemi a Bezdružicemi," říká mluvčí Českých drah Radka Pistoriusová.

Ani přímo v Konstantinových Lázní se návštěvníci rozhodně nudit nebudou. "Na návštěvníky čeká program přímo v jediných lázních Plzeňského kraje. Představí se obce Konstantinolázeňska, připravené jsou dílny pro děti a řemeslný jarmark. Jízdné v úseku Bezdružice – Cebiv a Cebiv – Pňovany stojí 50 Kč, pro děti od 6 do 15 let 30 Kč, v úseku Bezdružice – Kokašice 30 Kč pro dospělé, děti zaplatí 20 Kč. Z Bezdružic do Pňovan stojí jízdné pro dospělé 80 Kč a pro děti 50 Kč," dodává mluvčí drah.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24