QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

K nehodě v Třemošné musely všechny složky IZS - FOTKY

23.05.2017 10:02     23.05.2017 10:09

Provoz na příjezdu do Třemošné na severním plzeňsku zkomplikovala v úterý ráno srážka hned tří aut. Na místo museli vyjet hasiči i záchranka. V její péči skončila jedna žena.

1
12

Ke srážce hned tří aut došlo na příjezdu do Třemošné směrem od Plzně. Přesné příčiny nehody a další okolnosti stále šetří policie. Na místo musely vyjet všechny složky integrovaného záchranného systému, a to včetně záchranky.

"Při dopravní nehodě u Třemošné utrpěla zranění žena, která byla po ošetření převezena do FN Plzeň," informovala Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje.

"Nehoda se stala v Plzeňské ulici u obchodního domu. Řidič vozidla značky Audi při odbočování vlevo nedal přednost v jízdě protijedoucímu vozidlu značky Ford. To bylo při střetu odraženo na další vůz značky Audi. Při nehodě utrpěla zranění žena ročník 1957," řekla k průběhu nehody mluvčí policie Markéta Fialová s tím, že dechová zkouška u všech řidičů byla negativní.

V průběhu úterního dopoledne došlo k další nehodě, ke které musely vyjet složky IZS, také v Dobřanech v Chotěšovské ulici. Tam se řešila havárie osobního auta a také tam musela zamířit záchranka.

FOTO: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24