QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

K Vánočním trhům v centru Plzně se přidají i ty farmářské

30.11.2016 7:58

Centrum Plzně nabídne o víkendu kromě Vánočních trhů i tradiční farmářské trhy ve druhé polovině náměstí Republiky. Jde už o předposlední farmářské trhy v letošní sezóně.

FOTO_ Jaroslav Kreisinger (45)

Sedmá sezóna Plzeňských farmářských trhů na náměstí Republiky má nakročeno ke svému skutečnému finiši. Už v sobotu 3. prosince proběhnou předposlední trhy. Milovníci farmářských produktů a dobrot by tak neměli váhat.

"Sedláci, hospodáři, pěstitelé, chovatelé, uzenáři, pekaři, výrobci dobrot budou nachystání v plné sestavě. Poprvé se na trhu objeví paní Šinedlářová, která vyrábí výborné marmošky. Vánočka, máslo a marmoška (třeba meruňková) to je krásná sváteční snídaně. Samozřejmě marmošky jako každý trh přiveze i Helenka Macháčková. Sortiment bude už tak trochu zimní, jak také jinak," lákají organizátoři na sobotní nákupy.

Farmářské trhy budou probíhat v tradiční čase od 8 do 12 hodin. Jejich návštěvu ale můžete spojit i s Vánočními trhy, které v těchto dnech jedou na plné obrátky. Nechybí ani hudební program. Konkrétně v sobotu 3. prosince vystoupí na trzích ve 12 a v 15 hodin Lubomír Chris Tolar, v 16, 17 a 18 hodin bude pódium patřit Martinu Maxovi.

FOTO: ilustrační - Jaroslav Kreisinger

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24