QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kam s dětmi, když nepřeje počasí? Zkuste bazény u nás i v Německu

13.05.2016 11:42

Počasí o víkendu zrovna k procházkám a výletům přát nemá, zkuste si víkend zpestřit programem v některém z plaveckých areálů a aquaparků. Co takhle tobogán se světelnými efekty...?

Koupání_Elpyso Deggendorf (26)

Vodní hrátky v Plzeňském kraji...

Bazén Slovany v Plzni - je o víkendu otevřený od 9:00 – do 20:00. Vstupné je na hodinu 100 korun, na hodinu a půl 120 a na dvě hodiny 140 korun. Podrobnosti najdete na www.bazenslovany.cz.

Bazén Lochotín v Plzni - provozní doba je o víkendu stejná jako na Slovanech, tedy od 9:00 do 20:00. Zde najdete kompletní ceník bazénu.

Aquacentrum Kdyně na Domažlicku - vyrazit na výlet můžete na Domažlicko a spojit to můžete s návštěvou aquaparku ve Kdyni, víc info na stránkách vodního centra najdete zde.

Bazén v Klatovech - pro veřejnost je otevřený také krytý bazén v Klatovech, který nabízí i páru. O víkendu je velký bazén otevřený 9:00 do 21:00, malý bazén od 9:00 do 20:00. Aktuality najdete zde.

Aquacentrum Horažďovice na Klatovsku - poměrně nový areál nabízí krom vodní zábavy i suanový svět. O víkendech je otevřeno od 9:00 do 21:00. Další informace se dočtet na stránkách areálu.

Bazén v Sušici - nabízí nové moderní prostředí. Velkým lákadlem zejména pro děti je určitě tobogán, který je zpestřený dokonce o světelné efekty. Na video se podívejte zde.

 

Na skok k sousedům do Německa...

Amberg leží necelých 140 kilometrů od Plzně. Cesta po dálnici přes Rozvadov vám zabere zhruba hodinu a půl. Najdete tu jeskyně s umělým vlnobitím, tobogán, divoký vodní kanál, atrakci Niagarské vodopády, bazény na plavání i ty s posilovacími stroji, vířivky, masážní prameny atd. Malé děti uspokojí dětská bazén se skluzavkou, kde je i brouzdaliště pro úplně malé ratolesti., více zde

Vodní svět Elypso v bavorské Deggendorfu nabízí ve vnitřní části bazény, skluzavku Jumper a dětskou částí. Pro milovníky wellnes je tu i saunový svět. Další informace najdete zde.

Aquapark Osserbad v městečku Lam nabízí kromě bazénu a menšího tobogánu i finskou saunu, bio saunu, parní lázeň a solária, podrobnosti najdete zde.

Vyrazit můžete také do Waldkirchenu, více se dočtete zde

Weiden je pro návštěvníky z Plzeňského kraje velmi oblíbený. Poměrně často je právě tento areál také hodně zaplněný.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT