QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kamion napáchal spoušť v Klenčí pod Čerchovem! Policie shání svědky - FOTKY

04.04.2018 10:51

Opravdovou spoušť za sebou nechala nehoda kamionu, ke které došlo v Klenčí pod Čerchovem. Pro řidiče letěl vrtulník. Policie nyní shání svědky vážné nehody.

front
front23415ViewImage

Nehoda, ke které došlo v závěru března v Klenčí pod Čerchovem, zaměstnala záchranku, policii, ale také hned několik jednotek hasičů. Policie nehodu stále šetří.

"K dopravní nehodě došlo dne 26. března letošního roku v 14:55 hodin na silnici II. třídy č. 189 v obci Klenčí pod Čerchovem. Osmapadesátiletý řidič nákladního automobilu tovární značky Volvo s návěsem Schmitz Cargobull jedoucí ve směru od Lískové na Draženov na přímém úseku v mírném klesání bez dosud zjištěného důvodu vjel na pravou krajnici a dále vpravo na parkoviště přilehlé ke komunikaci, kde postupně narazil do zaparkovaných osobních automobilů Škoda Octavia a Nissan Almera, která náraz posunul na oplocení domu," popsala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Kamion dál poškodil sloup telefonního vedení a oplocení dalšího domu, sloup elektrického vedení, oplocení dalšího domu, dopravní značky, vrátka, zděnou garáž a poté naboural do rodinného domu. Řidiče museli dokonce vyprostit hasiči a do nemocnice ho přepravoval vrtulník. O nehodě vás QAP.CZ informoval, více se dočtete zde.

Policie vyšetřování zatím neuzavřela a shání všechny svědky, kteří by pomohli pomoct. "Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: HZSPK, Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24