QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kamion poškodil železniční trať na viaduktu. Policie hledá svědky

15.06.2017 9:33

Zatím neznámý řidič s nákladním autem poškodil železniční trať na známém viaduktu u Běšin na Klatovsku. Policie shání svědky, kteří by pomohli s pátráním!

FOT_PČR (2)

K poškození trati došlo nejspíš před týdnem. Celou událost oznámili pracovníci drah ve čtvrtek v podvečer. Policie teď hledá řídíče neznámého vozidla i svědky. 

"Ve čtvrtek 7. června letošního roku před osmnáctou hodinou pracovníci železniční a dopravní cesty oznámili na policii, že je poškozena železniční trať nad viaduktem v obci Běšiny. Na uvedené železniční trati byla plánována výluka. K poškození viaduktu došlo s největší pravděpodností při průjezdu dosud neznámého nákladního vozidla řízeného neznámým řidičem v blíže nezjištěné době, který převážel dřevní hmotu," říká mluvčí policie Dana Ladmanová.

Policie nyní po řidiči pátrá a žádá svědky, kteří by mohli pomoct, aby se ozvali v pracovních dnech na telefonní čísla 974 334 251 nebo 974 334 250. V pracovních dnech mohou po 15:30 nebo o víkendech mohou volat na obvodní oddělení do Klativ na číslo 974 334 651.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24