Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Radbuza fest i plavba netradičních plavidel! Dobřany budou o víkendu žít ve velkém

06.09.2019 12:01

Dobřany na jižním Plzeňsku budou o nadcházejícím víkendu plné akcí pro všechny generace. Chystá se plavba netradičních plavidel, pohádkový les i tradiční Radbuza fest!

DSC_6215

Sobota 7. září bude v Dobřanech ve znamení doslova série akcí. Vše odstartuje už ráno a město nabídne program až do pozdních večerních hodin.

Hned v 9 hodin ráno je na programu start Plavby netradičních plavidel, který pořádá Mikroregion Radbuza. Originální plavidla budou k vidění na řece pod fotbalovým hřištěm. 

V podstatě ve stejnou dobu začne i Pohádkový les, na který zvou MKS Dobřany a skautské středisko Zelený šíp. Akce určená samozřejmě hlavně dětem proběhne od 9 do 11:30 přímo na náměstí. Startovné je 10 korun.

Hned o pár hodin později Pohádkový les na náměstí vystřídá tradiční Radbuza fest. Pódium ožije úderem 15. hodiny. V letošním roce se návštěvníci mohou těšit na skupiny Bachule, Kečup, Sifon, Lucie revival a Ponorka band. V 19:30 navíc proběhne předání ocenění úspěšným reprezentantům města. O moderování akce se postará Veronika Nágrová. Vstupné je zdarma.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT