QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Klubová sezóna v Šeříkovce startuje! Bude to našlapaný podzim

14.09.2017 12:09

Klubová sezóna se rozjíždí na plný plyn a výjimkou není ani Šeříkovka v Plzni na Slovanech. První porce koncertů se chystá už v tomto týdnu. Na co se můžeme těšit?

_DSC2228

Letní festivaly už jsou definitivně minulostí a koncerty se tak přesouvají do klubů. Pořádně nabitý program nachystala na aktuální klubovou sezónu opět Šeříkovka na Slovanech v Plzni.

Hned na úvod si na své přijdou milovníci bigbítu a někdejších zábav. V pátek 15. září zahraje na velkém sále od 20 hodin legendární Odyssea. Vstupenky budou k mání jen na místě před samotným koncertem. V pátek ožije i malý sál, tam se na pódiu od 20 hodin vystřídají kapely Maelström, Nobody Knows a Lessyho Woheň.

Hned v sobotu 16. září dorazí do Šeříkovky v rámci speciálního turné Invader a Headfire, jako host vystoupí českobudějovická formace Seven.

Pak už program v Šeříkovce poběží naplno. V průběhu podzimu se na pódium hlavního sálu opět po roce vrátí oblíbený Walda Gang, koncert se chystá na 14. října a už předem je jasné, že bude parket praskat ve švech. Potvrzený už je také mimo jiné koncert kultovní kapely Trautenberk 27. října, s nimi dorazí i Cocotte Minute. Narváno bude určitě také 24. listopadu, kdy se fanouškům předvede jeden z nejlepších tribute bandů AC/DC Špejbl´s Helprs.

Podrobný program do začátku prosince letošního roku najdete na www.serikovka.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24